Hoffmaestro till Dössberget på midsommardagen!

Igår kunde man läsa på Bjursås Hembygdsförenings hemsida att Hoffmaestro och Farbror Fläsk kommer att uppträda på Dössberget på midsommardagen.

Midsommardagen har traditionellt alltid bjudit på fest i Bjursås och de senaste åren har Pumpbolaget stått på scenen. Efter att Pumpbolaget slutat turnera så har arrangörerna i år fått tänka nytt.

Thomas Björklund från hembygdsföreningen svarar på tre snabba frågor

Blir det en bra kväll på Midsommardagen?

-”Det blir en mycket bra kväll på många sätt. Båda banden är riktigt bra och jag tror att de gör allt för oss. Hoffmaestro har varit på berget förut och det var väldigt uppskattat och de gör oerhört bra framträdanden”

För oss som inte vet vilka band det här är, vad kan du säga om dem till oss då?

-”Hoffmaestro är ju ett stort band som breddat sin show har en väldig bredd och uppskattas av många olika målgrupper. Farbror Fläsk är ett Dalaband som spelar kända låtar och som nått en stor och bred publik runt om i Dalarna. ”

Det blev ju lite av en tradition att ha samma band varje år med Pumpbolaget, hur ser ni på det framöver? Är det nya band varje år eller kommer det vara samma?

-”Vi har ingen ambition att det ska vara samma band men det får varje evenemang utvisa. Vi är öppna för det mesta och vill ge publiken ett bra arrangemang varje år. ”

FarbrorFlask1